We doen even een boekje open...

Die stilte, die sterren...

Beste Nathalie & David,

Wij hebben hier een heerlijk weekend gehad. De Klimberg is helemaal ZEN!

Wij waren onder de indruk van de oorverdovende stilte. Althans: op die uil (dat was het volgens ons stadsmensen...) na. Hebben gisteren met een lekker glaasje Chardonnay bijna een uur naast elkaar sprakeloos naar de sterren zitten kijken. We komen hier zeker terug: kunnen we vast boeken voor het najaar?

Lien & Edwin Venema

Vuurkorven & whisky

Beste David,

Een beetje een mannending ongetwijfeld, maar hier op De Klimberg is de 'cave man' in mij helemaal bovengekomen. Even een weekje landheer spelen. Wat een ruimte. Wat een rust. We hebben hier in de omgeving welgeteld 1 verdwaalde toerist aangetroffen, die ons de weg vroeg. 'Bent u van het landgoed?', vroeg die man. 'Zeker!' heb ik vol overtuiging geantwoord, en daar was geen woord aan gelogen...

Verder hier vooral uitzinnig rennende honden, brandende vuurkorf, stuk vlees op de bbq en een fraai glaasje malt in de knuisten. Ik kan er weer even helemaal tegenaan.

 Charles Ufford (natuurlijk met de hartelijke groeten van Joyce, ook aan Nathalie)

Geen kind aan de kinderen

Beste Nathalie & David,

Hartelijk dank voor een geweldig verblijf op jullie landgoed. De kinderen hebben we nauwelijks gezien. Ze waren in tranen toen we weg moesten. Niks geen gejengel over ponypark Slagharen (op de heenweg nog een issue in de auto...). 's Avonds helemaal moegespeeld en rozig in hun comfortabele bedjes. Alles wat een verblijf leuk en zorgeloos maakt, hebben jullie op De Klimberg. We voelden ons echt verwend. Nemen snel contact op voor een volgende reservering.

 Julius, Charlotte & the kids Du Toit