Zo puur is hier de natuur

 

Met 40 hectare is Landgoed De Klimberg op dit moment het grootste familielandgoed in Nederland die in zijn geheel gehuurd kan worden. Gelegen in het schitterende noordelijke Vechtdal bestaat ongeveer de helft van het landgoed uit bos en natuur, dat (wettelijk) is opengesteld voor publiek. U zult in dit uitgestrekte gebied echter weinig andere bezoekers tegenkomen als u gaat fietsen, wandelen, picknicken of kikkerpoelen bekijken. 's Morgens en 's avonds kunt u reeën en hazen zien lopen, komen er eenden en ganzen op de vijver, zo nu en dan afgewisseld door een vislustige reiger. In de avonden, met of zonder een drankje tegen de achtergrond van een met sterren bezaaide hemel (kom daar eens om in de lichtvervuilde Randstad), hoort u de uilen roepen en de kikkers kwaken.

 

De vijver ligt op het uitgestrekte privé-deel van het landgoed: 2 hectare die u dus helemaal voor u zelf hebt. Het water is rijk aan karpers en voorns. Vissen in uw eigen tuin? Het kan op De Klimberg (maar gebruikt u dan wel haken zonder weerhaken).

 

Op Landgoed De Klimberg ademt u natuur. Wordt u er onderdeel van. Weg van de snelweg van ons druk-druk-druk bestaan. Ervaar wat Landgoed De Klimberg met u doet.