Elk terras zijn eigen geheim

Waar je ook komt op Landgoed De Klimberg, overal zijn rondom het huis geriefelijke, mooie of spannende plekken om te gaan zitten, liggen of spelen. Helemaal privé, helemaal van u: 2 hectare exclusieve rust & vrijheid. Uw enige buren zijn aangrenzende landbouwgrond, bos en een paar verbaasde hazen...

 

Rondom het huis ligt een majestueuze tuin met daarin een grote vis-, zwem- en roeivijver, compleet met eigen strandje, terras, aanlegsteiger en zwemtrap. Verder zijn er grote gazonnen en - zoals gezegd - overal terrassen, een theehuisje aan het water, twee siervijvers en - last but not least - een bijna mediterrane BBQ-eet-loungeplaats onder prachtige platanen. Eten, drinken en met vrienden en familie heerlijk natafelen onder een groen bladerdak.

 

Aan de kleintjes is ook gedacht - zeker met het oog op het open buitenwater: een van de tuinen (direct grenzend aan de keuken) is kindvriendelijk afgesloten en bevat alles wat een kinderhart begeert: een trampoline, speelhuisje, glijbaan en schommels.

 

Elke van de vijf terrassen rondom het huis heeft zijn eigen charme en geheimen: dat wordt nog moeilijk kiezen...