Familielandgoed met een rijke historie

In het schitterende Vechtdal op een unieke locatie kochten Jan en Denise Peters in 1975 De Klimberg, inclusief de 200 jaar oude boerderij, in het hart van het landgoed. Een heerlijk gebied van maar liefst 40 hectare prachtige natuur, met uit- en doorzichten om van te dromen en een uitbundige flora en fauna. Het familielandgoed werd een klein paradijs op aarde, waar de familie Peters zich in weekeinden en vakanties kon terugtrekken in een oase van rust, weg van het drukke leven.

 

De huidige eigenaren, dochter Nathalie Peters en haar man David Vink, beheren het landgoed vandaag de dag in de geest van de familie en de stichters: met respect voor de natuur, de lokale gebruiken, het goede noaberschap, maar ook met oog voor de historie. Daaraan hebben zij hun eigen(tijdse) stijl toegevoegd, die zich uit in de smaakvolle inrichting en prachtige decoraties. Op De Klimberg geven historie en toekomst elkaar een hand.

 

Het familielandgoed wordt tegenwoordig ook verhuurd: aan gasten die de sfeervolle ambiance en historie van De Klimberg op waarde weten te schatten en die verblijven in de privé-woning van Nathalie en David, met negen vaste slaapplekken en comfortabele voorzieningen. Op De Klimberg 'verblijf' je niet, je resideert er als een vorst...